Uudenmaan virkistysalueyhdistys UUVI luo monipuolisia mahdollisuuksia luonnossa virkistäytymiseen, liikkumiseen ja harrastamiseen Uudellamaalla. Omaan alueverkostoomme kuuluu n. 40 ulkoilualuetta, lisäksi viestimme muidenkin julkisten toimijoiden tarjoamista ulkoilumahdollisuuksista uuvi.fi -palvelussamme. Olemme myös vahva ulkoilun ja luonnon virkistyskäytön yhteistyötoimija. Meillä on 19 jäsenkuntaa ja tuotamme palveluita n. 1,6 miljoonalle asukkaalle. Uuvin toiminnan tavoitteena on, että luonnossa liikkuminen ja harrastaminen tuovat hyvää fiilistä, positiivisia kokemuksia ja inhimillistä hyvää.

Etsimme tiimiimme vahvistusta – tule meille erikoissuunnittelijaksi!

Erikoissuunnittelijana tehtäviisi kuuluu ulkoilualueidemme sekä erilaisten reitistökokonaisuuksien monipuolinen suunnittelu ja kehittäminen; tällä hetkellä meillä on menossa esimerkiksi pyöräilyyn liittyvää kehittämistä. Olet myös mukana mm. viestinnän tekemisessä, yhteistyöverkostoissa sekä hankkeissamme. Pienessä kuuden hengen organisaatiossa teemme kaikki vähän kaikkea, joten työnkuva ja työpäivät ovat monipuolisia – töitä tehdään sekä läppärin äärellä että maastossa.

Edellytämme sinulta työkokemusta luonnon virkistyskäytön ja/tai luontomatkailun kehittämisestä sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Arvostamme taitoa hahmottaa kokonaisuuksia ja asioiden välisiä suhteita, kykyä out-of-the-box -ajatteluun, erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä valmiuksia toimia pienen tiimin jäsenenä. Myös kokemus hankkeista ja esimerkiksi palvelumuotoiluosaaminen ovat eduksi. Koska työssä liikutaan alueilla ja ulkona, ajokortti ja maastokelpoisuus ovat välttämättömyyksiä tehtävän hoitamiselle.

Työsuhde on määräaikainen, alkaa syyskuun alussa ja kestää 12kk, ja voi jatkua mahdollisesti pidempään. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja työsuhteen ehdot, mm. joustavan työajan etätyömahdollisuuksineen, kattavan työterveyshuollon sekä liikunta- ja lounasedun. Toimistorakennuksestamme Helsingin Pitäjänmäestä löytyy lisäksi maksuttomasti käytössä oleva hyvä kuntosali.

Lähetä hakemuksesi + cv sähköpostilla 25.6.2023 mennessä osoitteeseen silva.sallamaa@uuvi.fi, otsikolla hakemus/erikoissuunnittelija. Haastatteluita tehtävään voidaan tehdä jo hakuaikana; ne ovat viimeistään viikolla 26. Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Tapio Lepikkö, p. 050 5418410 (9.6.2023 saakka) sekä erikoissuunnittelija Silva Sallamaa p. 050 3737450.