Uuvissa on nyt tarjolla hommaa reippaalle kesätyöntekijälle, joka innostuu ulkotyöstä merellisessä ja metsäisessä ympäristössä.

Uudenmaan virkistysalueyhdistys Uuvilla on Uudellamaalla n. 40 monenlaiseen ulkoiluun sopivaa aluetta, joilta löytyy erilaisia reittejä, taukopaikkoja yms. vaikkapa makkaranpaistajan, patikkaretkeilijän, melojan tai maastopyöräilijän iloksi. Uuvin toiminnan tavoitteena on, että luonnossa liikkuminen ja harrastaminen tuovat hyvää fiilistä ja positiivisia kokemuksia.

Haemme kesätyöntekijää maastotöihin Kopparnäs-Störsvikin virkistysalueelle Inkooseen. Tehtäviin kuuluvat pääasiassa virkistyskäytön rakenteiden toteuttamiseen sekä reittirakentamiseen liittyvät tehtävät.

Etsimme tyyppiä, joka tekee mielellään fyysistä työtä ulkona säällä kuin säällä. Eduksi on, jos vasara, ruuvinväännin ja lapio ovat olleet kädessä ennenkin. Tärkeintä on kuitenkin innokas asenne ja halu tarttua töihin myös itsenäisesti. Vaatimuksena on täysi-ikäisyys ja taskusta pitää löytyä mönkijän ajamiseen tarvittava ajokortti (A1, A2, A, AM, T tai B).

Homma on määräaikainen ajalla 5.6. – 7.7.2023. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät AVAINTES-työehtosopimuksen mukaisesti. Töitä tehdään arkena päiväsaikaan, viikonloppuisin levätään ja nautitaan kesästä.

Hae työtä sopivasti kehumalla ja kertomalla itsestäsi sähköpostiviestillä joko suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi osoitteeseen uuvi@uuvi.fi. Hakuaika päättyy 2.4.2023. Lisätietoa tehtävästä saa puhelimitse maastomestari Mikael Avellanilta (p. 040 745 3295) maanantaista perjantaihin kello 8-16.