Kontaktuppgifter

Respons i anslutning till områdena:
uuvi@uuvi.fi

Personal

Mikael
Mikael Avellan
Fältmästare: Ärenden som berör områdenas underhåll
tfn 040 745 3295
Mikael är byggnadsingenjör (ingenjör, YH) och han ansvarar för Uuvi-områdenas skötsel och underhåll samt byggnads- och terrängarbeten. Det är viktigt för Mikael att bygga hållbara och fungerande konstruktioner för rekreationstjänsterna. När Mikael får tid över från sitt byggande, rör han sig troligtvis i skogen eller befinner sig vid sin träsvarv eller i sitt ölbryggeri.
Juuso
Juuso Hämäläinen
Planerare: Ärenden i anslutning till områdenas naturskötsel
tfn 050 442 7054
Juuso är till sin utbildning forstmästare (AFM). I Uuvi sköter Juuso om ärenden i anslutning till områdenas naturvårdande skötsel. Han svarar också på frågor om jakt och fiske, träd som fallit på lederna och dylikt. För Juuso är det viktigt att i sitt arbete främja mångfalden i Uuvis områden. Han bemästrar seglandets hemligheter och gillar allt som man kan syssla med i skogen.
Sini
sini.veuro@uuvi.fi
Specialplanerare: Kommunikationsärenden
tfn. 050 477 6374
Sini är till sin utbildning miljöekonom (AFM). Hon ansvarar för Uuvis digitala innehåll och skyltning i områdena samt ärenden i anslutning till besöksuppföljning och -undersökning. För Sini är det viktigt att främja en ansvarsfull friluftskultur. På sommaren gillar hon att samla snäckor med sina barn och på vintern njuter hon av avslappnande längdskidåkningsturer.
Silva
Silva Sallamaa
Specialplanerare: Ärenden i anslutning till områdenas utveckling
tfn 050 373 7450
Silva är utbildad till biolog (FM) och ansvarar för Uuvis utvecklingsärenden såsom planering av områdenas användning, utvecklingsprojekt och koordinering av regionalt samarbete. Att främja tillgängligheten i Uuvis områden är viktigt för Silva. Silva förhåller sig passionerat till cykling och svampplockning och slappnar av genom att ståpaddla (SUP) eller spela på sin ukulele.
Tapio
Tapio Lepikkö
Verksamhetsledare: Allmän ledning, tillståndsärenden, förvaltning av områden
tfn 050 541 8410
Tapio har studerat till magister i gymnastik- och idrottsvetenskap i Norge (Master i idrett og friluftsliv). Förutom att leda verksamheten i organisationen jobbar Tapio bland annat med nätverket av samarbetspartner samt planering och utveckling av Uuvis områden. Tapio vill främja förhållandena för friluftsliv och utveckla natur- och besöksupplevelserna. Han slappnar av och blir inspirerad genom att idka olika motionsformer i naturen och göra utflykter med familjen.

***

Föreningen Nylands friluftsområden
Väverivägen 18
00380 Helsingfors

Faktureringsuppgifter för Föreningen Nylands friluftsområden:
EDI-kod: 003708169062
Förmedlare: BasWare

Ifall ni inte kan leverera nätfakturor, kan fakturorna skickas som e-postbilagor (PDF-format) till adressen: laskut@administer.fi

Faktureringsadress för pappersfakturor:
Administer Oy
00064 ADMINISTER

Föreningen Nylands friluftsområden, FO-nummer:
0816906-2