Yhteystiedot

Alueita koskevat palautteet:
uuvi@uuvi.fi

Henkilökunta

Mikael
Mikael Avellan
Maastomestari: Alueiden ylläpitoon liittyvät asiat
p. 040 745 3295
Mikael on rakennusinsinööri (ingenjör, YH) ja hänen vastuullaan Uuvissa ovat alueiden huolto ja ylläpito sekä rakennus- ja maastotyöt. Mikaelille on tärkeää rakentaa kestäviä ja toimivia virkistyspalvelurakenteita. Kun Mikael rakennuspuuhiltaan joutaa, on hän luultavasti metsällä, puusorvin äärellä tai olutpanimossaan.
Juuso
Juuso Hämäläinen
Suunnittelija: Luonnonhoitoon liittyvät asiat
p. 050 442 7054
Juuso on koulutukseltaan metsänhoitaja (MMM). Uuvissa Juuso huolehtii alueiden luonnonhoitoon liittyvistä asioista. Hän vastaa myös kysymyksiin, jotka liittyvät metsästykseen ja kalastukseen, reiteille kaatuneisiin puihin yms. Juusolle on tärkeää työssään edistää Uuvin alueiden monimuotoisuutta. Hän hallitsee purjehduksen salat ja tykkää kaikesta metsään liittyvästä puuhastelusta.
Sini
Sini Veuro
Erikoissuunnittelija: Viestintään liittyvät asiat
p. 050 477 6374
Sini on koulutukseltaan ympäristöekonomi (MMM). Hän vastaa Uuvin digitaalisesta sisällöstä ja opastusviestinnästä sekä kävijäseurantaan ja -tutkimukseen liittyvistä asioista. Sinille on tärkeää edistää vastuullista ulkoilukulttuuria. Kesäisin simpukoiden keruu lasten kanssa ja talvisin leppoisat pertsalenkit ovat erityisesti hänen mieleensä.
Silva
Silva Sallamaa
Erikoissuunnittelija: Kehittämiseen liittyvät asiat
p. 050 373 7450
Silva on koulutukseltaan biologi (FM) ja vastaa Uuvissa kehittämiseen liittyvistä asioista kuten alueiden käytön suunnittelusta, kehittämishankkeista ja seudullisen yhteistyön koordinoinnista. Esteettömyyden edistäminen Uuvin alueilla on Silvan sydäntä lähellä. Silva suhtautuu intohimoisesti pyöräilyyn ja sienestykseen, ja rentoutuu suppailemalla sekä rämpyttämällä ukulelea.
Tapio
Tapio Lepikkö
Toiminnanjohtaja: Yleisjohto, lupa-asiat, alueiden hallinta
p. 050 541 8410
Tapiolla on liikunnan yhteiskuntatieteiden maisterikoulutus Norjasta (Master i idrett og friluftsliv). Uuvissa hän työskentelee organisaation johtamisen lisäksi mm. sidosryhmäyhteistyön sekä alueiden suunnittelun ja kehittämisen parissa. Tapiolle sydäntä lähellä ovat ulkoilun olosuhteiden edistäminen sekä luontoelämyksen ja käyntikokemuksen kehittäminen. Hän rentoutuu ja inspiroituu luonnon helmassa erilaisten luontoliikuntalajien parissa ja perheen kanssa retkeillessä.

***

Uudenmaan virkistysalueyhdistys
Kutomotie 18
00380 Helsinki

Uudenmaan virkistysalueyhdistyksen laskutustiedot:
OVT-tunnus: 003708169062
Operaattori: BasWare

Mikäli ette voi toimittaa verkkolaskuja, laskut voi lähettää PDF-muodossa sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen: laskut@administer.fi

Paperisten laskujen laskutusosoite:
Administer Oy
00064 ADMINISTER

Uudenmaan virkistysalueyhdistyksen Y-tunnus:
0816906-2