Löydä oma polkusi.

Uudenmaan ulkoilukohteet

Valinnan helppoutta ja lukemattomia mahdollisuuksia – täältä löydät kootusti tietoja Uudenmaan monipuolisista ulkoilu- ja retkikohteista. Mukana on Uudenmaan virkistysalueyhdistys Uuvin, Espoon, Helsingin, Hyvinkään, Järvenpään, Kirkkonummen, Sipoon, Vantaan ja Vihdin sekä Metsähallituksen kohteita.

Ulkoilu- ja retkikohteiden joukosta löytyy niin sisämaan metsiä ja järviä kuin kalliosaaria ja hiekkarantoja meren ääreltä. Alueet erilaisine palveluineen sopivat monenmoiseen ulkoiluun ja tekemiseen, makkaranpaistosta polkujuoksuun.

Katso kohteet kartalla

Kesäretket!

Silokalliota, metsää ja kulttuurihistoriaa – merellinen Uusimaa on monipuolinen.

Uudenmaan edustan saarista löytyy retkikohteita niin omalla vesikulkuneuvolla kuin yhteysaluksella liikkuville. Tarjolla on jokaiselle jotakin: esteettömiä kohteita, saunoja, kahviloita, laitureita tai sitten vain kiinnitysrenkaat ja tulipaikat. Niin tai näin, kesä ja meri kuuluvat yhteen. Alla muutama ehdotus retkikohteeksi. Kartalta löytyy lisää ja ”Valitse alue”-suodattimeksi voi valita vaikkapa ”Saari”. Jos käytössä ei ole omaa vesikulkuneuvoa, kannattaa lisäksi valita ”Julkinen liikenne”.