Tietoa retkeilijälle

Lillfjärdenin lahdelle pääsee parhaiten Fallholmenin itäpuolen salmesta, missä voi navigoida Lötholmenin länsinokassa sijaitsevan linjamerkin mukaan. Salmessa on kivi, jota täytyy varoa! Lahdelle pääsee myös Granholmenin lännenpuoleisesta salmesta.

Lähin kauppa ja venehuoltoasema sijaitsee Kabbölen saaristokeskuksessa, n. 12 km päässä saariryhmän pohjoispuolisella mantereella. Rannasta saa veneen ja kanootin vesille, ja autoja varten on vuokrattavana päiväpaikkoja. Ajantasaiset tiedot Kabböle Marinan palveluista löytyvät täältä.

Kaikilla Lillfjärdenin ulkoilualueen saarilla on taukopaikat, joissa on tulentekomahdollisuus sekä käymälät. Hästössä on lisäksi laituri, sekä uimiseen soveltuva hiekkainen ranta laiturin vieressä.

Hästön ja Lötholmenin rannat ovat melko tiiviisti rakennettuja. Mökkiläisten ja saariston asukkaiden rauhan turvaamiseksi on suotavaa, että ulkoilijat pysyttelevät maalla liikkuessaan Uuvin alueilla. Lilla Hamnholmenin koillispäässä on alueen ammattikalastajien vanha apajapaikka, johon heillä on edelleen oikeus.

Esteettömyys

Kohteessa ei ole esteettömiä palveluita, mutta Hästön ranta ja taukopaikka ovat helppokulkuisia. Hästössä on hyvä laituri, ja maasto laiturilta läheiselle taukopaikalle on varsin tasaista ja helppokulkuista. Muilla saarilla ei ole laitureita, ja niiden maasto on vaihtelevaa.