Tietoa retkikohteesta

Lillfjärdenin lahdelle pääsee parhaiten Fallholmenin itäpuolen salmesta, missä voi navigoida Lötholmenin länsinokassa sijaitsevan linjamerkin mukaan. Salmessa on kivi, jota täytyy varoa! Lahdelle pääsee myös Granholmenin lännenpuoleisesta salmesta.

Kaikilla Lillfjärdenin ulkoilualueen saarilla on taukopaikat, joissa on tulentekomahdollisuus sekä käymälät. Hästössä on lisäksi laituri, sekä uimiseen soveltuva hiekkainen ranta laiturin vieressä.

Lähin kauppa ja venehuoltoasema sijaitsee Kabbölen saaristokeskuksessa, joka on mantereella n. 12 km päässä saariryhmästä pohjoiseen. Rannasta saa veneen ja kanootin vesille, ja autoja varten on vuokrattavana päiväpaikkoja. Ajantasaiset tiedot Kabböle Marinan palveluista löytyvät täältä.

Esteettömyys

Lillfjärdenissä ei ole esteettömiä palveluita, mutta Hästön ranta ja taukopaikka ovat helppokulkuisia. Hästössä on hyvä laituri, ja maasto laiturilta läheiselle taukopaikalle on varsin tasaista ja helppokulkuista. Muilla saarilla ei ole laitureita, ja niiden maasto on vaihtelevaa.