Tietoa retkikohteesta

HUOM! Gölisnäsin palveluiden saatavuudessa on kaudella 2023 poikkeavuuksia, kun alueelle haetaan uutta operaattoria ja toimintaa kehitetään. Osa alueen rakennuksista on vuokrattu ylimenokauden ajaksi (kesä 2023), jotta ne pysyvät hyvässä kunnossa. Iso sauna, mökkimajoitus ja vuokraveneet eivät ole käytettävissä.

Vuonna 2023 Gölisnäsissä saatavilla olevat palvelut:

  • laiturit
  • laiturisähkö ( 3€/vrk, maksu tilille FI63 5723 0210 0290 00, Uudenmaan virkistysalueyhdistys), kiinnittyminen laituriin maks. 2 vrk
  • pysäköintipaikat
  • keittokatos
  • pieni sauna toimii itsepalveluperiaatteella. Saunavuoron voi varata kirjaamalla saunavuorovihkoon. Max. 1h varaus/seurue. Tutustu Uuvin saunasääntöihin.
  • polttopuuhuolto toimii ja käymälöitä huolletaan

Gölisnäsin käyttäjien asiakaskokemuksia ja toiveita kartoitetaan kyselyllä virkistysalueen kehittämisen tueksi. Kysely on tarkoitettu kaikille Gölisnäsissä jo käyneille tai alueesta kiinnostuneille veneilijöille ja maakravuille. Kyselyn tarkoituksena on kerätä tietoa alueen nykyisestä käytöstä sekä kuulostella ajatuksia sen kehittämisestä. Vastaaminen tapahtuu anonyymisti, eikä vastauksia voida yhdistää vastaajaan. Tästä pääset vastaamaan Gölisnäsiä koskevaan kyselyyn.

Gölisnäs on saavutettavissa isollakin veneellä, sillä laiturin luona on parhaimmillaan 8 metriä vettä. Gölisnäsin palveluista ovat tervetulleita nauttimaan myös maitse tulevat. Hekin pääsevät pienelle merimatkalle – Barösundin lossilla. Muutaman minuutin kestävän lossimatkan jälkeen Barösundista perille Gölisnäsiin tuo n. 4 km pituinen hiekkatie.

Alueelle menevä tie pidetään talvella suljettuna ensimmäisen pysäköintipaikan jälkeen.

Esteettömyys

Gölisnäsissä ei ole esteettömiä palveluita tai reittejä. Maastossa on jonkin verran korkeuseroja ja alueen polut ovat pääosin kapeita metsäpolkuja, jotka ovat paikoin juurakkoisia. Gölisnäsin laitureille on kuitenkin helppoa kiinnittyä, ja osa alueen palveluista on laitureilta kohtuullisen helposti saavutettavissa.