Tietoa retkikohteesta

Gölisnäs on saavutettavissa isollakin veneellä, sillä laiturin luona on parhaimmillaan 8 metriä vettä. Gölisnäsin palveluista ovat tervetulleita nauttimaan myös maitse tulevat. Hekin pääsevät pienelle merimatkalle – Barösundin lossilla. Muutaman minuutin kestävän lossimatkan jälkeen Barösundista perille Gölisnäsiin tuo n. 4 km pituinen hiekkatie.

Gölisnäsin päivittäistä toimintaa operoi Hyvinkään Pursiseura. Alue on avoin kaikille. Alueen käyttäminen ei edellytä majoittumista. Gölisnäsissä on pientä maksua vastaan mahdollisuus saunomiseen sekä yöpymiseen mökeissä, kesäkuukausina joka päivä, touko- ja syyskuussa viikonloppuisin. Majoitus on varattava etukäteen alueen valvojalta. Alueella voi myös telttailla (maasto on kallioista), ja telttapaikan osoittaa alueen valvoja. Veneilijöille on tarjolla laiturisähköä, myös soutuveneitä voi vuokrata.

Alueelle menevä tie pidetään talvella suljettuna ensimmäisen pysäköintipaikan jälkeen.

Gölisnäsin palveluiden hinnat:

Majoitus
Iso aitta: 4 hlöä 45 €/vrk, lisähenkilöt 12 €/hlö/vrk (max. 6 henkeä)
Pikku-aitta: 12 €/vrk/hlö (max. 2 henkeä)
Sviitti: 4 hlöä 55 €/vrk, lisähenkilöt 12 €/hlö/vrk (max. 5 henkeä)
Kakkosmökki: 6 hlöä 80 €/vrk, lisähenkilöt 12 €/hlö/vrk (max. 12 henkeä)

Saunat
Tilaussauna: 15 €/h
Yleinen sauna: 2 €/kerta

Muut palvelut
Laiturisähkömaksu: 5 €/vrk
Laiturimaksu: vapaaehtoinen, kävijän itse määrittelemä
Alumiinisoutuvene: 5 €/h, 10 €/päivä

Maksutavat: Käteismaksu, Mobilepay-sovellus ja korttimaksu.

Lisätietoja Gölisnäsin palveluihin liittyvistä asioista voi kysellä alueen valvojalta (p. 050 344 2411, käytössä 15.4.–30.9). Ryhmien retkistä Gölisnäsiin tulee tehdä ilmoitus valvojalle etukäteen.

Esteettömyys

Gölisnäsissä ei ole esteettömiä palveluita tai reittejä. Maastossa on jonkin verran korkeuseroja ja alueen polut ovat pääosin kapeita metsäpolkuja, jotka ovat paikoin juurakkoisia. Gölisnäsin laitureille on kuitenkin helppoa kiinnittyä, ja osa alueen palveluista on laitureilta kohtuullisen helposti saavutettavissa.