Tietoa retkikohteesta

Gölisnäs on saavutettavissa isollakin veneellä, sillä laiturin luona on parhaimmillaan 8 metriä vettä. Gölisnäsin palveluista ovat tervetulleita nauttimaan myös maitse tulevat. Hekin pääsevät pienelle merimatkalle – Barösundin lossilla. Muutaman minuutin kestävän lossimatkan jälkeen Barösundista perille Gölisnäsiin tuo n. 4 km pituinen hiekkatie.

Alueelle menevä tie pidetään talvella suljettuna ensimmäisen pysäköintipaikan jälkeen.

HUOM! Gölisnäsin palvelut pysyvät poikkeuksellisesti osittain suljettuina vuonna 2023, kun alueelle haetaan uutta operaattoria ja toimintaa kehitetään. Saunat, mökkimajoitus, laiturisähkö ja vuokraveneet eivät ole käytettävissä. Alueen laiturit ja pysäköintipaikat ovat kuitenkin käytettävissä, polttopuita on tarjolla ja käymälöitä huolletaan.

Gölisnäsin käyttäjien asiakaskokemuksia ja toiveita kartoitetaan kyselyllä virkistysalueen kehittämisen tueksi. Kysely on tarkoitettu kaikille Gölisnäsissä jo käyneille tai alueesta kiinnostuneille veneilijöille ja maakravuille. Kyselyn tarkoituksena on kerätä tietoa alueen nykyisestä käytöstä sekä kuulostella ajatuksia sen kehittämisestä. Vastaaminen tapahtuu anonyymisti, eikä vastauksia voida yhdistää vastaajaan. Tästä pääset vastaamaan Gölisnäsiä koskevaan kyselyyn.

Esteettömyys

Gölisnäsissä ei ole esteettömiä palveluita tai reittejä. Maastossa on jonkin verran korkeuseroja ja alueen polut ovat pääosin kapeita metsäpolkuja, jotka ovat paikoin juurakkoisia. Gölisnäsin laitureille on kuitenkin helppoa kiinnittyä, ja osa alueen palveluista on laitureilta kohtuullisen helposti saavutettavissa.