Uuvin alueiden retkisaunat aukeavat 1.6.2020 lähtien

Uuvin alueiden saunat Byxholmenissa, Stora Halsössa, Gölisnäsissä ja Pikku Leikosaaressa aukeavat 1.6.2020 lähtien toistaiseksi. Koronavirukseen liittyvää tilannetta seurataan ja uusista mahdollisista muutoksista tiedotetaan nettisivuilla.

Saunominen kehotetaan tapahtuvan vain oman retkiseurueen kesken ja saunoessa on syytä noudattaa huolellista hygieniaa. Jokainen saunoja huolehtii siitä, että sauna jää siistiin kuntoon seuraaville saunojille.

Gölisnäsin virkistysalueen palvelut aukeavat 1.6.2020 lähtien

Gölisnäsin virkistysalueen maksulliset palvelut aukeavat 1.6.2020 lähtien rajoitetusti. Vallitsevaa tilannetta seurataan ja mahdollisista muutoksista tiedotetaan Uuvin nettisivuilla sekä alueen valvojan Hyvinkään Pursiseuran nettisivuilla.

Retkeilijöitä ja veneilijöitä kehotetaan muistamaan turvavälit toisiin retkeilijöihin niin maastossa kuin tauko- ja tulipaikoilla. Jokaisen tulee huolehtia hyvästä käsihygieniasta yleisesti ja erityisesti yhteisiä palveluja kuten käymälää, saunaa, mökkejä tai tulipaikkaa käyttäessä.

Saunomiset ja yöpymiset saa tehdä vain oman retkiporukan kesken. Yleinen saunavuoro on toistaiseksi peruttu ja yöpyjien määrää mökeissä rajoitetaan. Alueen valvoja antaa tarkemmat ohjeet palveluiden käyttöön.

Veneiden kiinnittämisessä on syytä huomioida turvaväli ja kiinnittäytyä väljästi. Veneilijöiden kannattaa varautua siihen, että laitureihin ei mahdu samaa määrää veneitä kuin normaalisti.

Lisää tietoa alueen palveluista ja koronaviruksesta johtuvista rajoituksista saa soittamalla valvojan numeroon p. 050 344 2411.