Tietoa retkeilijälle

Helpoiten Bredholmenille pääsee lännen suunnasta, missä kulkee 4,2 m syvyinen veneväylä.

Bredholmenin rantaviiva on kauttaaltaan vaihtelevan kallioinen. Rantautuminen onnistuu parhaiten saaren eteläpuolella, mistä löytyy kiinnitysrenkaita ja poijuja. Huomaathan, että salmessa ei saa käyttää ankkuria vedenalaisten kaapeleiden vuoksi.

Bredholmenin eteläpäästä löytyy myös infotaulu, tulipaikka ja käymälä, jotka sijaitsevat kallioisen rannan notkelmissa.

Tirmon satama palveluineen on n. 7 km päässä luoteessa.

Esteettömyys

Alueella on vaihteleva kallioinen maasto ja paljon korkeuseroja. Veneiden kiinnityspaikat ovat alaspäin viettävissä rantakallioissa, jotka saattavat olla liukkaita etenkin sateella. Metsässä liikkuminen voi olla kaatuneiden ja pystyyn kuolleiden puiden takia paikoitellen hankalaa.

Lisätietoa

Lähialueelta löytyy myös kaksi muuta tutustumisen arvoista ulkoilualuetta. Brokholmen sijaitsee 700 m päässä lännessä, veneväylän toisella puolella, ja Norra Sandö noin 2 km päässä Bastön eteläpuolella.

Bredholmenin sileälle pystykallioseinämälle on merkitty vedenkorkeusasteikko, joka on palvellut merenkulkijoita vuosikymmeniä. Tarkkasilmäinen löytää sen varsin helposti etelärannalta.

Oli sää mikä tahansa, Bredholmen tarjoaa Sinulle niin suojaa kuin virkistäviä hetkiä luonnossa. Tervetuloa Bredholmenille!