Pääsiäinen on suosittua ulkoiluaikaa myös Uuvin alueilla. Vaikka luontoon mahtuukin hyvin retkeilijöitä, saattavat pysäköintialueet ja tauko- sekä tulipaikat ajoittain täyttyä. Jos pysäköintialue on täynnä, on hyvä olla valmistautunut muuttamaan suunnitelmaa ja suuntaamaan toiseen kohteeseen. Retkeen kannattaa varautua eväillä, joita ei tarvitse lämmittää tulipaikalla tai mukana kannattaa olla retkikeitin. Jos mahdollista, alueille kannattaa mennä aamu- tai iltahämärissä, kun retkeilijöitä on vähemmän. Käymälään on syytä varata mukaan oma käsidesi ja vessapaperi.

Liikenteenohjausta pysäköintiin

Pääsiäisen aikana Porkkalanniemessä, Palakoskella sekä Kopparnäs-Störsvikissä on liikenteen ohjausta. Mikäli Kopparnäs-Störsvikissä on ruuhkaa, voi auton pysäköidä myös osoitteeseen Råbergintie 22, 10160 Inkoo (viitoitus ohjaa pysäköintiin).

Kelirikkoaika

Useilla Uuvin alueilla on nyt kelirikkoaika. Pienet tiet ovat kelirikon takia huonossa kunnossa mm. Piilolammilla, Porkkalanniemessä ja Kopparnäsissä. Myllyjärvellä on kelirikon takia puomi kiinni.

Hyvää pääsiäistä kaikille!