Gölisnäsin virkistysalue Inkoossa on sekä monipuolinen retkisatama että maakravuille sopiva käyntikohde. Alueella voi nauttia kauniin kumpuilevasta metsämaisemasta, suojaisista merenlahdista ja rantakallioista.

Gölisnäsin palvelut pysyvät poikkeuksellisesti osittain suljettuina vuonna 2023, kun alueelle haetaan uutta operaattoria vanhan sopimuskauden päätyttyä, ja toimintaa kehitetään. Iso sauna, mökkimajoitus ja vuokraveneet eivät ole käytettävissä. Alueen laiturit, laiturisähkö, pieni sauna ja pysäköintipaikat ovat kuitenkin käytettävissä, polttopuita on tarjolla ja käymälöitä huolletaan.

Tervetuloa vastaamaan kyselyyn!

Kartoitamme nyt Gölisnäsin käyttäjien asiakaskokemuksia ja toiveita virkistysalueen kehittämisen tueksi. Kysely on tarkoitettu kaikille Gölisnäsissä jo käyneille tai alueesta kiinnostuneille veneilijöille ja maakravuille. Kyselyn tarkoituksena on kerätä tietoa alueen nykyisestä käytöstä sekä kuulostella ajatuksia sen kehittämisestä. Vastaaminen tapahtuu anonyymisti, eikä vastauksia voida yhdistää vastaajaan.

Tästä pääset vastaamaan Gölisnäsiä koskevaan kyselyyn!