Uuvin eli Uudenmaan virkistysalueyhdistyksen uudet nettisivut on avattu. Upeiden ulkoilukohteidemme joukosta löytyy jokaiselle kävijälle jotain, mutta lähes 40 alueesta voi joskus olla vaikea valita juuri omiin tarpeisiin tai fiilikseen sopivinta. Uusien sivujen tavoitteena on tehdä retkikohteen valinta helpoksi: kuvat esittelevät alueita monipuolisesti ja kohdekuvauksissa on kerrottu, mihin aktiviteetteihin kukin alue sopii erityisen hyvin. Myös kohteisiin löytämistä on helpotettu entistä paremmilla karttapalveluilla.

Kohdekuvausten lisäksi sivuilta löytyy artikkeleita, joita tuotamme yhteistyössä Retkipaikan kanssa.

Jokaisen kohteen yhteydessä on kerrottu myös sen esteettömyydestä. Varsinaisia esteettömiä palveluita Uuvin virkistysalueilla on vähän, mutta niitä pyritään lisäämään sitä mukaa kun alueita kehitetään. Esteettömiä palveluita tarjoavat kohteet löytyvät sivuilta helpoiten valitsemalla kohdehaussa vaihtoehto Helppo kohde. Näiden joukossa on myös kohteita, joissa ei ole esteettömiä palveluita, mutta jotka ovat luontaisesti helppokulkuisia. Lue artikkeli Uuvi ja esteettömyys.

Sivusto täydentyy vielä ruotsinkielisellä osiolla alkuvuodesta 2019, ja myöhemmin lisätään myös englanninkieliset sivut.

Otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehitysehdotuksia, ja vaikkapa vinkkejä hyvistä artikkeliaiheista!

uuvi@uuvi.fi