Kesän alkaessa veneilykausi pääsee kunnolla käyntiin ja näin ollen muistuttelemme kävijöitä Inkoon Gölisnäsin virkistysalueen poikkeavasta kaudesta. Ajantasaisin tieto tilanteesta löytyy aina Gölisnäsin omalta sivulta.

Gölisnäsin palveluiden saatavuudessa on kaudella 2023 poikkeavuuksia, kun vanhan sopimuskauden päätettyä alueelle haetaan operaattoria tuleville vuosille. Hakuajan loppuun mennessä hakemuksia tuli useampi. Tällä hetkellä on käynnissä hakemusten käsittely.

Osa Gölisnäsin rakennuksista on vuokrattu ylimenokauden ajaksi (kesä 2023), jotta ne pysyisivät hyvässä kunnossa tulevia kausia varten. Vuonna 2023 Gölisnäsissä ei ole tarjolla mökkimajoitusta, ja iso sauna sekä vuokraveneet eivät ole käytettävissä.

Vuonna 2023 Gölisnäsissä saatavilla olevat palvelut:

  • Laiturit
  • Laiturisähkö ( 3€/vrk, maksu tilille FI63 5723 0210 0290 00, Uudenmaan virkistysalueyhdistys, viite Gölisnäs)
  • Pysäköintipaikat
  • Keittokatos ja avotulipaikka
  • Pieni sauna toimii itsepalveluperiaatteella. Saunavuoron voi varata kirjaamalla saunavuorovihkoon, joka löytyy laitureiden viereiseltä infotaululta. Tutustu Uuvin saunasääntöihin.
  • Alueen polttopuuhuolto toimii ja käymälöitä huolletaan

Vielä ehtii vastaamaan kyselyyn

Gölisnäsin käyttäjien asiakaskokemuksia ja toiveita kartoittavaan kyselyyn on tullut paljon vastauksia, ja siihen voi edelleen käydä vastaamassa. Kyselyn tarkoituksena on kerätä tietoa alueen nykyisestä käytöstä sekä kuulostella ajatuksia sen kehittämisestä. Vastaaminen tapahtuu anonyymisti, eikä vastauksia voida yhdistää vastaajaan.